Redaktion

 

Med en Plusordsredaktør som din sparringspartner sikrer du, at du får det skarpe blik på både indhold og sprog, som dit manuskript fortjener.

Vi tilbyder redigering af stort set alle typer manuskripter.

Fordi vi selv er forfattere, kan vi ofte tilbyde dig en redaktør, som selv arbejder inden for din genre og/eller har interesse for dit stof. Plusord har et stort netværk af konsulenter tilknyttet, så vi kan matche manuskript og redaktør bedst muligt – til gavn for dig som skrivende.

Plusord tilbyder i samarbejde med SAXO Publish tre forskellige redaktions-pakker: Basis (10 sider), Medium (50 sider) og Redaktion af hele din bog (efter aftale).

Her finder du en nærmere beskrivelser af de tre redaktions-pakker.

Som forfattere modtager vi selv respons, så vi kender processen indefra. Det er grunden til, at vi bestræber os ekstra meget på at give dig relevante, fremadrettede kommentarer: en respons, som du konkret kan arbejde videre med.

Sidder du med et manuskript, som du ikke synes falder ind under en af de tre pakker, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os og beskrive den. Så tager vi stilling til, hvordan vi bedst hjælper dig videre i processen.